top of page
_YT59426.jpg

Hallo
daar!

Hanna (°1992), mama van twee dochtertjes en sinds 2015 vrouw van een fantastische man. Samen wonen we in Smetlede, een landelijk dorpje zo ergens tussen Gent en Aalst.

Op jonge leeftijd werd de liefde voor fotografie door mijn vader in mijn handen gestoken, in de vorm van een ouderwetse analoge camera. Verpleegkundige van opleiding en in het dagelijkse leven altijd te vinden voor creatieve projecten met mijn naaimachine of in de tuin terwijl ik een zoveelste poging doe om zelf groentjes te kweken. 

Avondmens.

Verslaafd aan fietsreizen.

Luisterend oor.

Maakt voor alles een lijstje.

Doe-het-zelver.

Liefde als basisprincipe.  

Na jarenlang samen met mijn man als huwelijksfotograaf te werken (dat werk kan je hier bekijken), en van deze echte camerageek alle "truken van de foor" geleerd te hebben, besloot ik in 2022 om zelf aan de slag te gaan als geboortefotograaf.

 

Door zelf mama te worden groeide steeds meer het verlangen om nog meer mijn passies na te jagen. Zowel tijdens mijn werk als verpleegkundige als tijdens fotografieopdrachten krijg ik geregeld het compliment dat ik een kalmte uitstraal en ondanks de drukte en chaos toch de rust bewaar. 

bottom of page