top of page

NEWBORN
FOTOGRAFIE

De kracht van fotografie is het vereeuwigen van een fractie van een seconde. Secondes die na de bevalling als een sneltrein voorbij vliegen. Ik blijf versteld staan van de ontzettend grote waarde van beelden in die eerste dagen.

Ze helpen om herinneringen op te roepen aan een bijzondere tijd. Gelukkig vergeet je bij het zien van de beelden instant die slapeloze nachten!

 

 

*Een newbornshoot boek je best al vóór de bevalling zodat ik enkele momenten vrij kan houden in mijn agenda rond je uitgerekende datum.

_YT58939.jpg

Studio

Mijn woonkamer wordt omgetoverd tot een professionele studio waar ik in alle rust en met een paar leuke attributen jullie nieuwe gezin in beeld breng. Ook broertjes en zusjes zijn welkom! Ik volg jullie wensen en geef hier en daar wat instructies voor een leuke pose op een zo spontaan mogelijke manier. Ook een voedingsmoment kan in beeld gebracht worden. 

Remi-22.jpg

Thuis

Ik kom naar jullie toe en jullie blijven in je eigen vertrouwde omgeving. Ik geef jullie op voorhand door wat jullie kunnen klaarleggen en ik breng zelf ook enkele spulletjes mee. Ik laat mijn creativiteit de vrije loop en maak een authentieke day-in-the-life stijl reportage. Het is ook mogelijk de shoot (deels) buiten te laten doorgaan.

bottom of page